Igazgatói köszöntő

„Azokért élünk, akiket szeretünk,
azokért, akik igaznak tartanak.
A jövőnek élünk, a szépért s a jóért,
amit tehetünk!”

gróf Széchenyi István

 

Kedves Látogató!

Üdvözlöm Önt a Tiszadobi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola honlapján.

Örömömre szolgál, hogy megszületett iskolánk honlapja és az internet segítségével bemutathatjuk intézményünk múltját és jelenét, valamint betekintést nyújthatunk jövőbeli elképzeléseinkbe.

Remélem, hogy az Ön érdeklődése nemcsak virtuális formában nyilvánul meg, hanem személyesen is eljön hozzánk.

Iskolánkban szívesen látott vendégként résztvevője lehet egy oktatási vagy kulturális iskolai rendezvénynek, együtt szurkolhat tanulóinkkal az iskolai sportversenyeken, vagy közösen ünnepelhet velünk színvonalas nemzeti és iskolai ünnepélyeinken. Érdemes betérni hozzánk, a tiszadobi iskolába.

Számunkra minden, az iskolánk hírnevét öregbítő esemény, cselekedet fontos, mert nyilvánvalóvá kívánjuk tenni, hogy aki minket választ, az jól dönt.

Meggyőződésünk, hogy meg kell mutatni az itt folyó nevelő-oktató pedagógiai munkát a megalapozott véleményformálás érdekében. Ezért igyekszünk minden figyelemre méltó eseményről gyors tájékoztatást adni, hogy a Föld bármelyik pontján láthassák a tiszadobi széchenyis gyermekpalánták felcseperedését.

Iskolánk új honlapja erre mind technikailag, mind esztétikailag igényes lehetőséget biztosít. Köszönöm Gorzsás József és Sándor János önzetlen és lelkiismeretes alkotó munkáját és mindenki másnak, aki közreműködik az iskolai honlapunk (www.tiszadobi-szechenyi-iskola.hu) létrehozásában és működtetésében.

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy működik iskolánk hivatalos facebook oldala is, melyen az iskolával kapcsolatos napi információkat, eseményeket szeretnénk közzétenni.
Az iskolai Munkatervünkben szereplő programok, rendezvények, ünnepélyek sajatónyilvánosak, ezért az ott készült fotók, képek, filmfelvételek az iskolánk honlapján és facebook közösségi oldalán külön engedély nélkül megjeleníthetőek, amennyiben a felvételek az iskolánk érdekeit szolgálják és nem ütközik törvényi előírásba.

Megszakítás